БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од куќата на торти и слатки задоволства Мариели ни доаѓа хит тортата за оваа сезона. Изненадете пријатно некој кој Ви значи, а од сега го имате и задоволството да порачувате ОНЛАЈН на нивната веб страна marielicakes.mk

За повеќе слатки задоволства и приказни слободно разгледајте на нивната фејсбук страна Мариели Торти/ Marieli Cakes, доколку сте за телефонски контакт или порачка на броевите 070 269 236 и 076 200 106.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here