БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ансамблите од Америка, Русија, Србија, Грција, Албанија продефилираа низ битолските улици и го претставија нивниот фолклор пред битолчани.

Видео Димитар Петковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here