БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Американскиот фолк ансамбл за ритам и танци од државата Јута за првпат го претставија американскиот фолклор во овие 51 година од постоењето на фестивалот „Илинденски денови“ во Битола.

Видео Димитар Петковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here