И покрај големото водство во текот на второто полувреме и поразот од Шпанија 21:32, битолчани за време на цел натпревар го оставија “срцето на терен” заедно со нивните репрезентативци и сограѓани, ракометарите Митревски, Чурлевски , Кузмановски…

Ве поздравуваме сите👍

Фото Гол.мк