БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Уште еднаш јавно се извинуваме на сите искрени и чесни љубители на ракометот кои купија билет, а не беа во можност да влезат и присуствуваат на натпреварот Македонија – Турција, затоа што некои други несовесни гледачи го зедоа нивното место. За сите нив кои имаат уредно купен билет ги покануваме од утре 27.10.2018 од 09:00 часот на истото место каде сте ги купиле билетите да ги вратат и парите ќе бидат рефундирани.
Ве известуваме дека како организатори дел од средствата ќе ги донираме за Сара Настевска.
Спортски поздрав“.

РК Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here