Битолчанецот Александар Талевски со некоја слика и едно видео реши да не поздрави од врвот Пелистер, а ние за жал сме долу некаде во смогот и маглата…

Ова е уште една од причините зошто цела Баба планина треба да биде поврзана со жичница.

Уживајте.