Ева Неделковска (11) од Битола е ученичка во ОУ Климент Охридски, но од шест години е запишана во Музичкото училиште во Битола.

Ова снимка е од Интернационален натпревар по пијано, Пијанофест 2020 каде имаше учесници од 19 земји од светот и освои 2-ра награда.

Честитки за неа. Браво.