БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Какви прекрасни два дена имавме лани. Колку радост и среќа на сите лица. Сакаме сѐ да е по старо.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here