Христина Јовановска од Битола, 28 години. Беше дел од О2 Продукција, поточно од Бруклин Проџект. Има настапувано низ цела Македонија и како и на меѓународен фестивал во Пазарџик каде што беше warm up на Гери Никол. Има настапувано заедно со дуото Екцес, со Филип Хатче и многу други. Беше учесник и на познатото музичко шоу Идол.

Во нумерата е снимано со дрон од Дамјан Гугучевски.