Истата состојба треба да е и на Копанки ама изгледа домаќините викенд ги има фатено. Мораме да признаеме тотална незаинтересираност на надлежните за раздвижување и промоција на еден од најубавите делови на нашата Баба планина заедно со неговото одржување . Видеото во живо не е достапно.