Претставата ќе се одигра на 3 и 4 декември во Центарот за култура – Битола со почеток во 20:00 часот.

Влезници во претпродажба можете да си набавите во Телефонсервис на Широк Сокак (до пицерија Кус-Кус) секој ден (освен недела) од 09:00 до 20:00 часот. Билетите се во ограничен број.

Барем да заборавиме на пандемијата за кратко и да изнасмееме слатко.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Хумористично шоу Празни Муабети