После тренингот денес во посета на најмладите такмичари од СК ПЕЛИСТЕР беше Димче (Папирот) еден од нај старите членови на СК ПЕЛИСТЕР кој ја има една од најспецифичните функции во клубот и тоа официјален мерач на време на сите трки и најбитното, мерење на ПЕЛИСТЕРСКИОТ ВЕЛЕСЛАЛОМ.

Исто така ги посети и еден од поранешните претседатели на клубот Кире.
СК ПЕЛИСТЕР повторно се буди и се враќа на старите патеки со помош на старите и новите членови…
Само напред…

⛷️🏂⛷️🏂⛷️🏂

СК ПЕЛИСТЕР