Во подготовка е првиот SNOW PARK на Пелистер кој ќе биде лоциран на Горната Ски патека од Ски центарот Копанки…

Повеќе детали во петок!

FIRST SNOW PARK ON PELISTER…loading…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here