Ве покануваме на одлична забава и супер дружење со докажаните Деспина, во убавата атмосфера во Портал 2!

Ве очекуваме во сабота, на 26.01.2019 со почеток од 22:00 часот.

За резервации контактирајте нѐ на 071 245 995 или повелете посетете нѐ на Широк Сокак!