Една нова и преубава битолска балада која ни го збогати фондот од убави песни за нашиот град.

Ви благодариме господине Боби Поповски.

Уживајте…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

еден коментар

  1. Туку што добив фотографии од двете внуки со се семејства заминаа неодамна во САД. Оставија куќи автомобили , работа . Истото го направи мојот брат пред 30 години. вистински геноцид.

Leave a Reply to Перица Исклучи

Please enter your comment!
Please enter your name here