“Во сообраќајна несреќа во Германија загина познатиот пејач Шабан Шаулиќ. Тој воениот рок го служеше во Битола каде и одржуваше повеќе концерти. Ова е неговиот концерт одржан во Битолатекс снимен од мојот татко, Петар Ставрев. Хармоникашот до него е Беа Османов кој живееше и почина во Германија.” -Сашо Ставрев

еден коментар

  1. грешка, хармоникашот е Етем Османовски,внук на Беја Османовски.. Инаку, прејака слика, нека почиваат во мир 😞

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here