БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со поддршка на иницијативата на група битолчани стадионот да се вика Петар Милошевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here