БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Чекор по чекор, успех по успех…

Ги нанижавме нашите 7 години, кои се исполнети со многу среќни и насмеани лица. Многу парови кои немале деца, во Болница „Плодност“ го нашле решението и станале родители. Многу проблематични операции, биле успех за натамошен спокоен живот на нашите пациенти. Многу мајки на свет ги донеле своите бебиња токму кај нас, уживајќи во квалитетот на услугите кои им ги нудиме, почнувајќи од врвниот медицински тим, најсовремената апаратура и прекрасните услови. И како најдобро да се заокружи нашиот успех?

Повторно со среќа и насмевка. Особено на таткото, кој присуствуваше на пораѓањето на својата сопруга, без користење на епидурална анстезија. Нека ни е среќна годинината!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here