БЕЛИ

Се подарува Бели❤
млад мажјак стар 7 месеци,среден раст,вакциниран и ревакциниран,чипиран,со пасош за миленици, прочистен и обезпаразитен.
Бели е весел и игрив, право плишано мече,полн со љубов за тој што ќе го има за миленик.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Предходните сопственици го напуштија заради заминување во странство.Го добивате целосно среден и бањат,а може и да е кастриран,по желба на вдомувачот.
Ве молам раширете да му најдеме дом на Бели!
Контакт 070 395 359

РЕКС

Се подарува Рекс, чистокрвен германски овчар,стар година и пол, вакциниран и чипиран.Питом и послушен Рекс е идеален за чувар и миленик.
Рекс е напуштен од предходните сопственици,што е нормално за кај нас.

Сега има привремен дом но за него бараме вистински сопственици кои ја знаат вредноста на вакво куче.
Раширете ве молам.
Контакт 070 395 359

Здружение Мали Херои Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here