hdr_vivid
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Над м.в.Дебел Рид на пат за Големо езеро на Баба Планина, на околу 2200 мнв, се наоѓа Мразарникот каде и на почетокот од јули месец сеуште го држи снегот кој беше обилен на почетокот од оваа година…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here