БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Иванче Димитриевски музичар на хармоника во КУД Гоце Делчев после шест годишна врска со Стефани Чалеска, која е играорка во истото друштво, одлучи да ја круниса нивната заедничка љубов и да ја запроси неговата сакана пред сите и целосната публика на Годишниот концерт на КУД Гоце Делчев од Битола кој се одржа во Центарот за Култура во Битола.

Честитки од нас и да се ќердосате!

Видео и фото Марјан Шеќер Атанасовски на кого јавно му се заблагодаруваме

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here