БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Да си напрајме малце “Бајрам со умо”…

Сликата е фотомонтажа, река Драгор во комбинација со друга река од нашата планета Земја…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here