Милан Попович 10 гола , новиот играч Александар Станојевич 6 гола исто како и Марко Кобетич 6 гола , Стефан Дрогришки 4 , Никола Стоилевски и Васко Димитровски по 2 гола .

Крај 30:28 полувреме 13:16 .

Тврд натпревар отпор од гостите скршен во вториот дел . Чкембари по подолго време се вратија во салата да навиваат за нивниот Пелистер .