БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Господ решил низ цел свет да има убави жени!

Зел еден џамбо џет и почнал од Австралија, Америка, Канада, па Шведска, Франција, Германија, Австрија, Србија, и стигнал до Битола.

Пилотот го праша:

Дедо Боже, а зошто тука да не оставиме некоја?

-Како да остајме, од тука ги товаравме бе.

Преправено е за наши потреби

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here