Денес сабота 11-ти Август 2018 г. неуморната екипа продолжи со расчистување и санација на опожарениот дом Копанки. Каква е моменталната состојба можете сами да погледнете од видеото на Томас Фердинанди. Поддршката од битолчани и фирмите помагатели секој ден се повеќе и повеќе се зголемува воочувајќи ја чесната намера на оваа група членови на ПСК Пелистер. Бидете и вие дел од поновата историја на Битола. Да си помогнеме самите толку колку што можеме:

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Ви благодариме…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here