БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ПСК Пелистер од Битола, ПЕГ Турниме да кинисам и ПСК Бигла од Демир Хисар денеска по повод големиот христијански празник БОГОЈАВЛЕНИЕ-ВОДИЦИ заедно направија планинарска прошетка на снежните падини од Баба планина.

Убавото сончево време им овозможи и мала фотосесија во форма на Светиот Крст на површината од замрзнатото Големо езеро.

Нека ни е за многу години празникот.

Фотографии Diary of Mountain Girl

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here