БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Една зимска епизода од Битола направена од заљубениот пар кој го шета целиот свет, Нинослав Јаковлевски по потекло од Битола, Македонија и Елизабет Наупа Карта од Перу.

Уживајте во нивната прошетка и прекрасната зимска идила за време на паѓањето на првиот снег оваа 2021 година во Битола.

Претплатете се (subscribe) бесплатно на нивниот канал Ninsky and Elly around the world и погледнете го видеото:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here