БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Општинската организација на Црвен Крст Битола во соработка со ПСК Димитар Илиевски Мурато,одржа рекреативно планинарска тура од Инфо Центарот на Националниот парк Пелистер до Планинарски дом Копанки, на ученици и професори од ОУ.Гоце Делчев Битола.Во текот на пешачењето тимот за прва помош одржа предавање за превенција и санација на повреди во планински услови и правилно укажување на прва помош.

Фото и инфо Црвен Крст Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here