Прво место за нашиот битолски мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме во МX класата на патеката Орман во Скопје која се возеше за Шампионатот на Македонија во Мотокрос 🥇
Ендуро Теам Водно – Скопје / Ендуро Тим Водно – Скопје

За победата изразува голема благодарност до неговите спонзори :
НОВОМАТИК
Астра Казино
Адмирал Казино и
Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола

Честитки Ќаме!