БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На трката во Орман, Скопје, Антонио Дамјановски (12) од Битола убедливо го освои првото место во класата МХ-85 која се бодуваше за Македонскиот Шампионат.

Му посакуваме уште многу вакви успеси во иднина и во поголеми шампионати !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here