БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На 17 февруари, 48-миот ден од оваа 2021 година Болница Плодност од Битола веќе го имаат новороденчето со реден број 100.

„ Очекуваме, како што веќе се случува години наназад, бројката на новороденичиња на годишно ниво во Болница „Плодност“ и натаму да расте. Вие знаете зошто нашата болница е Ваш избор. Врвен персонал, најсовремена медицинска опрема и прекрасни услови за Вас и Вашите новороденчиња. Единствени во регионот, Болница „Плодност“ Битола“- е нивната порака по повод за оваа симболична бројка со која потврдуваат дека се неприкосновени во нивната работа и може слободно да се рече број еден во нашиот регион и пошироко.

Честитки за нив👏👏👏

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here