БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

„Почитувани, вечерва од 18.00 до 21.00 ќе имаме ноќно скијање.

Скијање, топол чај и рум“… е нивната порака за сите љубители на зимските спортови. Цена 200 ден.

Ски центар Нижеполе

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here