БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ви ја претставуваме Јована Здравевска од Битола, ученичка во осмо одделение во ОУ Даме Груев Битола која има дванаесет години, композитор, текстописец, изведувач, свири на пиано и виолина, има добиено многу награди од разни фестивали и натпревари меѓу кои ТраЛаЛа 2016 (трето место), Pristina Kids Fest 2016 (1 место), Art In International Festival 2017 и 2018 (1 место), државен првак во глума и пеење 2018, Francuska Frankophonija (2 место).

Ова е нејзиниот прв кавер од песната “Virtual Insanity” од Jamiroquai. Респект Јована.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here