БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Проектот на здружението „Дојди Види Уживај“ продолжува со полна пареа. Овој прекрасен викенд како дел од овај едукативен, рекреативен, забавен и еколошки проект беа РК Еурофарм Пелистер, ФК Рис, КК
Медика Карта и ФК Пелистер.

Учесниците се запознаа со убавините на НП Пелистер и неговите можности кои ги нуди во сите четири сезони.

Дружењето, чистиот Пелистерски воздух, миризбата на смолата од Моликата и малата пауза од модерната технологија е најдоброто нешто кое може да се случи во овие убави моменти исполнети само со природа.

За сите заинтересирани кои сакаат
да учествуваат или да го поддржат
овај проект, контактирајте ги на
маилот: [email protected],
нивната фб страна Дојди Види Уживај или на тел број 075 572 037.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here