БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес во 18.30 ч. во Битола пристигна врвниот австриски кинематографер Кристијан Бергер заедно со неговата сопруга и ќерка. Тој на свеченото отворање на 42-то издание на „Браќа Манаки“ ќе ја прими наградата „Златна камера 300 за животно дело“️.

Фотографии Сашо Ставрев

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here