БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Џослин Пук, една од најпознатите британски композиторки на филмска, театарска и концертна музика вечерва допатува во Битола.

Авторката на музиката на филмовите “Бандите од Њујорк” на Мартин Скорсезе и “Очи ширум затворени” на Стенли Кјубрик, овој септември е дел од фестивалот “Браќа Манаки”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here