Имате 10 минути слободно време? Продолжете со читање!

Знаењето за корона вирусот е од исклучителна важност и може да ви го спаси животот вам и на вашите најблиски.

Почитувајте ги препораките од Министерството за здравство и дознајте што велат најновите истражувања за исхраната и суплементите за заштита од корона вируси КОВИД-19 и грип.

Линкот Ви е тука:

https://sezahrana.mk/што-е-корона-вирус-ковид-19-храна-и-супле/