Ново DIY YouTube видео на битолчанецот Дејан Киревски. Погледнете како тој направи автоматска машина со сензор (без допир) за миење на раце со средство за дезинфекција или течен сапун…

Посетете го неговиот YouТube канал и обавезно да му дадете поддршка со
LIKE SHARE and SUBSCRIBE !!!

Mr.DK DIY

Браво Дејане👏👏👏

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here