БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Црн чад навести голем пожар во Битола пред околу половина час. Точна информација за локацијата немаме, по видеото се претпоставува дека е во близина на стара Кожара.

Видео Перица Поповски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here