БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Според анализите на нашите соработници Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, на нивната листата „100 Најголеми“ компании по приходи во Македонија за 2020-та година на високото петто место се наоѓа најголемиот работодавач Кромберг и Шуберт ДООЕЛ Битола. Успешната работа прикажана преку анализата ни покажува колку оваа компанија е значајна за нашиот град и регион во позитивна смисла.

Браво за успешното менаџирање и беспрекорното функционирање за време на најголемата криза со КОВИД-19 пандемијата во светот и Македонија.

Целата табела и анализа ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here