Поддршка за нашата апликација добивме и од битолчанецот Божидар Божиновски кој е дел од екипата на Фчерашни:

“Има уште ентузијасти кои веруваат дека Битола може да е подобро место за живеење. Може ќе биде, додека постојат вакви луѓе!”

Од срце ти благодариме господине Божиновски.

Повелете нашата апликација ТУКА