Среќен 8-ми Март од РК Пелистер!!

Преку оваа интересна едитована фотосесија одржана во Центарот за Култура во Битола, ракометарите на РК Пелистер на сите припаднички од понежниот пол вклучувајќи ја и нивната клупска секретарка (Ана Трифуновска) им го честитаат Денот на Жената 8-ми Март!

Многу здравје, успех и многу навивање за РК Пелистер!

Напред Пелистер, во срце те носам!