Дождливото време и ниските температури кои на нашата Баба планина со врвот Пелистер достигнуваат и до – 3 степени целзиусови ни го донесоа и првиот есенски снег за оваа 2021 година. Ниските температури ќе се задржат и понатаму што значи дека снегот ќе продолжи да паѓа. Голема благодарност до Стефан Петровски и екипата која е дежурна на Антена.