Ве известуваме натпреварот по мото крос кој беше закажан на 10.10.2021 поради обилните дождови и немање услови за натпреварувачите посебно на најмладите и нивна безбедност со заедничка согласност го одложуваме.Во договор со Мото Федерацијата истиот ке го презакажиме.Благодарност за досегашната подршка на сите иволвирани во настанот.На БИТОЛСКАТА публика која секогаш е во голем број ви обеќаваме дружење до крајот на овој месец.Кога ке добијаме дата ке бидете известени.

Мото клуб Пелистер.