Почитувани битолчани!
Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на Свеченото Отварање на најексклузивната тераса во центарот на градот, тераса “Широк сокак”-Хотел Епинал, на денес вторник 17.07.2018, со почеток од 22.00 часот!
На овој голем ден, наша задача е да се покажеме како добри домаќини, а Ваша е да уживате на ветувачки незаборавна забава со “ПОП АРТ БЕНД”.

Ве очекуваме!

Тимот на Хотел Епинал