БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Божидар Николовски со втора награда од стручното жири на Охридскиот Канео Фест со неговата прва песна со наслов “Да си моја” како и награда за најдобар аранжман. Честитки Божидар!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here