БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Историјата на сите времиња, особено на денешницата не учи дека… жените би биле заборавени доколку заборават да мислат на себе❤️.
Ве покануваме да го прославиме денот на жената заедно.

Хотел Епинал, Градска Кафеана.

Телефон за резервации 047/ 224 770

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here