БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дали размислувате како вашето дете да ја помине продуктивно оваа школска година? Подготвивме различни курсеви кои ќе им помогнат на најмладите да стекнат основи во повеќе области на програмирање.

Вовед во бази на податоци (за деца и млади)
https://bit.ly/2YK3DCl

Вовед во програмирање (за деца и млади)
https://bit.ly/2X5K6LV

Вовед во веб дизајн – HTML & CSS (за деца и млади)
https://bit.ly/3E3FqHe

Брз развој на апликации со Java – Spring & Hibernate (за млади од 15-18 год.)
https://bit.ly/3nsC7TY

Scratch Jr. (за деца 5-9 год.)
https://bit.ly/2YK4d2Z

Scratch (за деца од 9-12 год.)
https://bit.ly/3l6DOns

Изберете го најдоброто за вашето дете и дајте му шанса да започне да ги совладува основите на програмирање уште од мали нозе!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here