БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сабота 07 јули 2018 години после раѓањето на Христа. Нема застанување со активностите за санација на опожарениот планинарски дом Копанки. Амин.

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here