Кога играчките оживуваат сѐ станува возможно. Дојдете и погледнете ја најновата театарска претстава за деца:

„НОВОГОДИШНИТЕ ИГРАЧКИ НА ЕМА”

26 декември, 18:00 часот во Центар за Култура голема сала

Влезници можете да си набавите еден час пред почетокот на претставата по цена од 120 денари или да резервирате на фејсбук страната

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

https://www.facebook.com/teatar.delarte/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here